Overnatningsstævne for de mindste håndboldspillere


I weekenden den 1.-2. februar havde DGI igen kaldt til overnatningsstævne for vores U/6 og U/8 spillere.
Det blev en fantastisk weekend med 14 dejlige håndboldbørn.

Vi mødtes alle lørdag eftermiddag med pakkenelliker til den helt store guldmedalje. Forældrene var heldigvis behjælpelige med at få alle tingene på plads i vores tildelte klasseværelse, puste luftmadrasser op og redde seng.
Stævnet startede med håndboldkampe, hvor vi havde to hold med. Det er en fornøjelse at se hvordan alle spillerne har udviklet sig fra det første stævne til nu.
Efter den lille turnering var det tid til aftensmad, hvor vi fik lasagne - og det så ud til at alle kunne lide det. Der blev spist godt.
Så var det tid til leg i hallen, hvor alle deltagerne blev delt op i grupper på tværs af klubberne. Her er der god mulighed for at skabe nye venskaber. Der blev tonset godt igennem, så det var hårdt tiltrængt med saft og det helt store kagebord.  Da kl. var omkring 21, var vi klar til at gå på værelset for at slappe af.
Så var det tid til rå-hygge - med nattøj og dyne og slik og chips. Claus meldte sig (næsten) frivilligt til at læse godnathistorie og det gjorde han med stor indlevelse. Da vi alle var trætte efter dagens program blev lyset slukket allerede ved 22-tiden og der gik ikke meget mere end en halv times tid før der var ro - og det var der helt til at Lotte tændte lyset næste morgen kl. 7.00.
Til morgenmaden blev der spist masser af chokolademadder. Det har nok ikke været den mest sunde weekend, men vi har haft det sjovt.
Inden vi skulle i svømmehallen kunne vi både nå at rydde op i klasseværelset og være i hallen, hvor der igen blev tonset igennem. Der var en forældregruppe der virkelig fik sveden frem på panden sammen med "de vilde drenge". Der blev gået til den.
Og endelig var det vores tur til at komme i svømmehallen.

Kl. 11 var der afhentning og der blev sagt farvel og tak for denne gang - vi håber at alle har haft en lige så god og hyggelig tur som vi har.
                                                                                                                                                                                                Lotte / Claus